Snažni potezi Uprave jasno pokazuju razumijevanje afiniteta tržišta budućnosti.
Želimo da se naša tradicija i znanje o proizvodnji čokolade, te tehnološke mogućnosti koje idu u korak sa svjetskim standardima, stapaju u novim okusima, novog ruha, čokolada Zvečevo.

Predsjednik Uprave

Krunoslav Alvir rođen je 30. siječnja 1974. godine u Bugojnom, u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu 1995. godine. Poslovnu karijeru započeo je 1998. godine u Alvitom d.o.o., na poziciji pomoćnika direktora za organizaciju međunarodnog prijevoza. 2002. godine dolazi u Zvečevo, te radi kao terenski komercijalist u zagrebačkoj regiji. Ubrzo postaje regionalni voditelj prodaje za zagrebačku regiju, a 2004. godine promaknut je u direktora nabave. U razdoblju od 2005. do 2008. godine gospodin Alvir predsjeda i Nadzornim odbora Zvečevo d.d., te je promaknut na poziciju komercijalnog direktora, a ubrzo zatim postaje i izvršni direktor za prodaju i marketing.  U studenom 2019. imenovan je predsjednikom uprave Zvečeva.

Član Uprave

Goran Andrić

Goran Andrić, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije rođen je 15.11.1966. godine u Doboju u Bosni i Hercegovini. Diplomirao je 1994 godine na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Poslovnu karijeru započeo je u „Šimić d.o.o.“ na poziciji referenta uvoza. 1996. godine prelazi u Badel 1862 d.d. i prolazi radna mjesta od voditelja podrumske proizvodnje, rukovoditelja proizvodnje jakih alkoholnih pića te rukovoditelja strateške nabave. Od 2004. prelazi u Badel 1862 d.o.o. Beograd na funkciju rukovoditelja licencne proizvodnje jakih alkoholnih pića te i direktora poduzeća. 2010. godine prelazi u Zvečevo d.d. na mjesto direktora programa jakih alkoholnih pića zatim direktora tvornice alkoholnih pića da bi 2018. godine preuzeo i mjesto direktora proizvodnje konditorskih proizvoda i alkoholnih pića.

U studenom 2019. imenovan je članom Uprave Zvečeva d.d.